Zing met ons mee op het RotjeKoor Festival in Rotterdam!

Gospelkoor His Voice doet mee met RotjeKoor op 10 juni 2023.

RotjeKoor wordt op zaterdag 10 juni 2023 georganiseerd van 12.00 tot 18.30 uur in het gezellige centrum van Rotterdam. Een bruisend en sfeervol korenfestival met binnen- en buitenpodia op bijzondere en historische Rotterdamse plekken.

Heb je zin om met ons mee te zingen op RotjeKoor, kom dan naar onze open repetitieavond op maandag 20 maart 2023. Tijdens deze open repetitieavond kun je meeluisteren en natuurlijk meezingen met het repertoire dat we voor RotjeKoor gaan instuderen.

We oefenen iedere maandag van 20.00-22.00 uur in de Ontmoetingskerk aan Blokweerweg 75 in Alblasserdam.

Wees welkom!

Voor vragen, mail naar secretariaat@hisvoice.nl.

http://www.rotjekoor.nl

Optreden gospelkoor His Voice – Sint-Jan – Waalwijk

Ongeveer een keer per maand is er in de Sint-Jan in Waalwijk op zondagmiddag een prachtig concert of lezing.

Op zondagmiddag 19 maart mogen wij daar een prachtig optreden verzorgen. Een optreden dat u gezien moet hebben. We zingen twee maal een half uur met daartussen een pauze. Mooie liederen als o.a. een Taizé medley, de kracht van het kruis en de Petra praise medley brengen we ten gehore. Het belooft een fantastische muzikale middag te worden waar veel te genieten valt. Entree is gratis, na afloop wordt er om een vrijwillige gift gevraagd.

Voel je welkom! Aanvang 14.30 uur.

Datum              :           zondag 19 maart 2023

Aanvang          :           14.30 uur

Locatie             :           Sint-Jan, St. Jansplein 2, 5141 GR  Waalwijk

Meer informatie op Vrienden van Sint Jan de Doper Waalwijk (vriendensintjanwaalwijk.nl)

Heel Alblasserdam op weg naar Kerst met Dorpskerstzang in Landvast 17 december 2022

Na drie jaar afwezigheid zal er in Alblasserdam weer een Kersttocht worden georganiseerd. Met een nieuwe groep enthousiaste mensen willen we heel Alblasserdam weer meenemen langs het mooie Kerstverhaal. Met een vernieuwde route en nieuwe uitwerking van de kerstthema’s. 

En wel op zaterdagavond 17 december 2022

Naast de mooie tocht, die om 18.00 uur vanaf Landvast begint, zal ook Gospelkoor His Voice weer de dorpskerstzang ten gehore brengen in Landvast. Dit keer in 3 shifts, zodat nog meer mensen van de kerstliederen kunnen genieten.

Het zijn shifts van een half uur:

19.00 – 19.30 uur

pauze

19.45 – 20.15 uur

pauze

20.30 – 21.00 uur

De dorpskerstzang vindt plaats in de benedenzaal van Landvast. Naast dat er zitplaatsen zijn, zijn er ook een groot aantal staplaatsen. Dat betekent dat er meer mensen kunnen komen luisteren en de deuren blijven open.

Van harte welkom!