De actie “Geef Licht”  in samenwerking met Alblasserdam op weg naar Kerst en Gospelkoor His Voice is toch wat anders verlopen dan de bedoeling was. Er zouden kaarsjes uitgedeeld worden op diverse locaties in Alblasserdam, maar dat ging niet door. Daarom zijn er huis aan huis kaarsjes met flyers verspreidt. Helaas niet bij ieder huishouden, maar toch zijn er ongeveer 2750 kaarsjes rondgebracht.

Naast het licht verspreiden met kaarsjes willen we ook het licht verspreiden door middel van een lied.  Jaco Mulder heeft een prachtig nummer geschreven; "Laat het licht van Jezus zien". Het is allemaal apart thuis ingezongen en tot 1 mooi gezamenlijk nummer samengevoegd. Ook op deze manier willen wij de boodschap brengen en getuigen van Gods licht.

Luister, geniet en beleef, als een kaars die warmte geeft en zicht. En laat ook op deze manier het Licht van Jezus zien. Straal Zijn licht uit om je heen. Geef het door. De boodschap van het Kind van Hoop en Licht.

https://www.youtube.com/watch?v=PzmaA5ZPyuo&t=50s&ab_channel=JacoMulder

Op kerstavond 24 december a.s. willen we u vragen om dit kaarsje van 18.00 tot 20.00 uur aan te steken en buiten in uw voortuin of op uw stoep zichtbaar neer te zetten, zodat u licht geeft aan de mensen om u heen.

“Geef Licht” een actie in samenwerking met Alblasserdam op weg naar Kerst en Gospelkoor His Voice.

Doorgaans heeft Gospelkoor His Voice veel kerstoptredens en ook in de kerken zijn altijd veel diensten in verschillende vormen te bezoeken. We vieren dan de geboorte van Jezus Christus, ons Licht in deze wereld. Vanwege Corona zijn er activiteiten die niet door kunnen gaan, terwijl we juist nu allemaal (Christelijk of niet) behoefte hebben aan licht. Licht van Jezus Christus, maar zeker ook licht van elkaar. Weten dat we aan elkaar denken, dat we er voor elkaar willen zijn en dat we elkaar het licht gunnen.

In de week voorafgaand aan Kerst zullen op verschillende locaties in Alblasserdam mensen staan die u een kaarsje willen aanreiken.

Op kerstavond 24 december a.s. willen we u vragen om dit kaarsje van 18.00 tot 20.00 uur aan te steken en buiten in uw voortuin of op uw stoep zichtbaar neer te zetten zodat u licht geeft aan de mensen om u heen. U kunt het kaarsje in een glazen potje zetten of in een windlicht, gebruik uw eigen creativiteit. U mag uiteraard ook meerdere kaarsjes aansteken.

We willen u daarnaast ook vragen; geef mensen om u heen een kaarsje en roep ze op om hetzelfde te doen. Geef licht en geef het door!

We hopen op een prachtige lichtgevende kerstavond. Samen met elkaar!

Maakt u ook een wandeling rond deze tijd in uw eigen wijk?

 

 

Het laatste nieuws vind je op Facebook