Zaterdag 18 juni mochten we het 25-jarig bestaan van Gospelkoor His Voice vieren. Daarvoor was het zeilcharterschip ‘De Zeeland’ uit Puttershoek afgehuurd. We scheepten om 15.30 uur in en om 16.00 uur gingen de trossen los. We voeren over de Oude Maas richting Dordrecht. Het was een dag met een gouden randje. We genoten van de gezellige gesprekken en het heerlijke zingen met elkaar onder leiding van onze dirigent Jaco Mulder, met als hoogtepunt het zelfgemaakte jubileumlied.

Wat is het fijn om op deze manier God groot te maken! Komend half jaar mogen we ons verheugen op diverse optredens. We zijn dankbaar ons weer aan u te kunnen laten horen. Via Facebook en onze website www.hisvoice.nl houden we u op de hoogte. Zin om mee te zingen, altijd welkom op maandagavond van 20.00-22.00 uur in de Ontmoetingskerk (De Brug), Blokweerweg 75 te Alblasserdam. Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Open repetitie-avond ma. 19 september 2022

Mocht u ons live willen horen? We zingen in een themadienst van de Ichthuskerk in Alblasserdam op 3 juli 2022, om 17.00 uur.