GOSPELKOOR HIS VOICE ZINGT OP HET HAVENFESTIVAL OP 17 SEPTEMBER

Om 13.00 uur zullen wij op het grote plein van de Grote Kerk een aantal liederen uit ons repertoire ten gehore brengen. We hopen u daar te ontmoeten.

Bent u door het horen van onze liederen geïnteresseerd geraakt in ons koor, kom dan langs op de open repetitieavond op maandag 19 september 2022. Wij repeteren elke maandagavond van 20.00-22.00 uur in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 in Alblasserdam. Mocht u meer willen weten over ons koor, ga dan naar de www.hisvoice.nl.

Gospelkoor His Voice bestaat inmiddels 25 jaar en wordt gevormd door een 70-tal enthousiaste leden die een gezamenlijke passie hebben voor zingen en God groot maken. En dit doen wij onder de bezielende leiding van onze dirigent Jaco Mulder uit Emmeloord.

Ons repertoire is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels. ‘His Voice’ brengt vaak iets unieks, omdat veel van de liederen door onze eigen dirigent zijn geschreven en gearrangeerd.

Naast het organiseren van eigen concerten, verleent ‘His Voice’ regelmatig medewerking aan kerkdiensten en verschillende andere christelijke activiteiten.

We zien u graag op het Havenfestival op 17 september of op de open repetitieavond op 19 september.