Binnenkort

SponsorKliks

Gospelkoor “His Voice” uit Alblasserdam is opgericht in augustus 1996. Het koor bestaat uit circa 70 enthousiaste zangers en zangeressen. Tussen de leden heerst een sterke onderlinge verbondenheid, omdat we samen één doel hebben: zingen en musiceren voor onze God en Schepper en op die manier het evangelie doorgeven.

De muzikale leiding is in handen van Jaco Mulder uit Emmeloord en het koor wordt begeleid door een vaste band bestaande uit piano, (bas)gitaar en slagwerk.

Het repertoire van het koor is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels. "His Voice" brengt vaak iets unieks, omdat veel van de liederen door onze eigen dirigent zijn geschreven of gearrangeerd. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken, worden de meeste liederen met beleving gezongen in het Nederlands en Engels

Naast het organiseren van eigen concerten, verleent "His Voice" regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten en verschillende andere Christelijke activiteiten. Zo hebben we meegewerkt aan diverse opnames van het EO televisieprogramma “Nederland zingt”.

 

Heb je interesse? Kijk dan verder onder het tabblad “wie zijn wij en meedoen?”

 

 

 

Het laatste nieuws vind je op Facebook